til alm. eller stor
DEJ:
6 spsk. kakao (Ægte)
250 G. hvedemel
300 G. sukker
1 tsk. natron
1 tsk. bagepulver
½ lille tsk. salt
2 æg
250 G. smeltet smør
2½ dl. vand eller mælk
Revet appelsinskal fra 1 appelsin, hvis du ønsker orangesmag.
GLASUR:
250 G. flormelis
2 tsk. kanel
2 spsk blødt smør
½ dl. kogende mælk
140G smeltede chokolade
6 spsk. kakao (Ægte)
250 G. hvedemel
300 G. sukker
1 tsk. natron
1 tsk. bagepulver
½ lille tsk. salt
2 æg
250 G. smeltet smør
2½ dl. vand eller mælk
Revet appelsinskal fra 1 appelsin, hvis du ønsker orangesmag.
GLASUR:
250 G. flormelis
2 tsk. kanel
2 spsk blødt smør
½ dl. kogende mælk
140G smeltede chokolade
Bemærk:
Kom det dobbelte i, hvis du vil lave en stor bradepande.
FREMGANGSMÅDE
DEJ:
Alle ingredienserne blandes i en skål og røres sammen til dejen er cremet i konsistens.
Dejen kommes herefter i en smurt bradepande 24 X 30 eller springform. Bages i ovn på midterste rille på 170 grader i 35 min. Det anbefales ikke at bruge varmluft.
Stik med en nål i midten efter endt tid, for at se om kagen er færdig. Afhænger jo af type ovn.
GLASUR:
Når kagen er kølet af, laves glasuren på følgende måde:
Alle ingredienserne, undtagen mælk, røres godt sammen, og blandes til slut med den kogende mælk. Smøres ud over den afkølede kage.
Alle ingredienserne blandes i en skål og røres sammen til dejen er cremet i konsistens.
Dejen kommes herefter i en smurt bradepande 24 X 30 eller springform. Bages i ovn på midterste rille på 170 grader i 35 min. Det anbefales ikke at bruge varmluft.
Stik med en nål i midten efter endt tid, for at se om kagen er færdig. Afhænger jo af type ovn.
GLASUR:
Når kagen er kølet af, laves glasuren på følgende måde:
Alle ingredienserne, undtagen mælk, røres godt sammen, og blandes til slut med den kogende mælk. Smøres ud over den afkølede kage.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar